Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER HOS WONDERDROBE

Generelle oplysninger:

Wonderdrobe.dk
Jens Bangs Gade 6, ST., TV.
9000 Aalborg
CVR nr.: 42318221
E-mail: wonderdrobe.dk@gmail.com

Betaling
Wonderdrobe modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro og MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms.


Levering
Wonderdrobe tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 14 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag.
Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 39 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt.

Dine varer sendes med GLS.
OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår - eksempelvis forudbestilling. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.


Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet. Du skal reklamere i "rimelig tid", max to mdr., efter du har opdaget manglen/fejlen. Wonderdrobe vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.
Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:

Wonderdrobe
Jens Bangs Gade 6, ST., TV.
9000 Aalborg

Der modtages ikke forsendelser sendt til pakkeshops ellert pr. efterkrav.


Returnering

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

 Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt til pakkeshops eller pr. efterkrav.

Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde en returseddel (findes også nederst på webshoppen) og sende varen til:

Wonderdrobe
Jens Bangs Gade 6, ST., TV.
9000 Aalborg

Vi afhenter ikke pakker sendt til pakkeshops eller pr. efterkrav. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
- Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
- Varer, hvor plomberingen er brudt.
- Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Wonderdrobe I/S at vurdere varens stand.